Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Gombás vadászmártás

Gombás vadászmártás

  2005.07.21. 09:13


Hozzávalók: 10 dkg szárított gomba, 1 húsleveskocka, 1 fej vöröshagyma, 3 dkg zsír, 2 evőkanál liszt, 1 evőkanál sűrített paradicsom, 6 dkg füstölt sonka, 1 dl vörösbor, só, őrölt feketebors, paprika, 1 kanál erős mustár, cukor (egy ecetes uborka).

A gombát egy kevés sós vízben puhára főzzük, majd apróra vágjuk. A hagymát is apró kockákra vágjuk, a zsírban megpirítjuk, lisztel megszórjuk, és a gomba főzőlevével felengedjük. 3 dl húslevest öntünk hozzá, majd a sűrített paradicsomot is belekeverjük és felfőzzük. A sonkát csíkokra vágjuk és a gombával együtt a mártásba tesszük. Megfűszerezzük és a borban elkevert mustárt is hozzáöntjük.

 Izlés szerint cukrozzuk és együtt felfőzzük.(Aki szereti, egy reszelt ecetes uborkát is főzhet bele.)

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség