Vadászati Információs Portál
Vadászati Információs Portál
TÁMOGATÓINK

NATURHUN

 

 

 
>
 
Ma ilyen a hold


Hold fázis
 

 
Vadászkultúra

Itt elérhető az oldal kulturális melléklete:

 
Felhasználóknak
 
Vélemények
 
Információk
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Statisztika

Google PageRank

STATISZTIKÁK

 
C.I.C.
 
 
 
 
 
Saját e-mail
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Receptek
Receptek : Fácán húsleves

Fácán húsleves

  2005.07.21. 09:06


Hozzávalók: 1 fácán, 1 csomó leveszöldség, 1 zeller, 1 vörös­hagyma, 2 gerezd fokhagyma, só, 4-5 szem bors, szerecsendió; metélt tészta vagy májgombóc.

A megtisztított fácánt jól megmossuk, feldaraboljuk, fazékba tesszük, és más­fél liter vízzel felöntve kb. fél óráig főzzük, miközben a habját többször leszedjük. Ezután beletesszük a megtisztított és megmosott zöldséget, a vörös­hagymát, a borsot és egy kevés szerecsendió reszeléket, és ízlés szerint meg­sózzuk. Amikor a hús félig megpuhult, a levesbe fokhagymát is teszünk, a meg­puhult húst kiszedjük, a levest leszűrjük.

Vékony metélt tésztával vagy májgombóccal tálaljuk.

 
Ajánlatunk

Jágerblogger

 Az aranysakál

Beszélgetések a vadászetikáról.

 

Diana Vadász-felnőttképző Alapítványi Szakképző Iskola és Kollégium

 

 
MENÜ
 
Fő partnereink
 
Rovataink








 
Véleményünk
Lezárt szavazások
 
Árnyoldalak

Belépés

 
Szavazás

 Eddigi szavazások
eredménye

 
Társalgás


 

Feliratkozás
Hírlevélre

 
Partnereink


Vadászati linkgyűjtemény

 

Agricola Zalakaros információs lapja

Vadászó Földtulajdonosok Zalai Egyesülete

Hídvégi Béla honlapja

ForestPress erdészeti hírügynökség